Το πιο όμορφο χαμόγελό σας
σε κάθε ηλικία

Αόρατη Ορθοδοντική

Τεχνολογία
Αιχμής


 

Η πρώτη ορθοδοντική επίσκεψη του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

Η πρώτη ορθοδοντική επίσκεψη του ενήλικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ιατρείο

Η ορθοδοντικός

Τζίνα Θεοδωρίδη D.M.D.

Ειδική Ορθοδοντικός

New York University

Τελευταία Νέα

ΤΑ OΦΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ

25

Σεπ, 2019

ΤΑ OΦΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ

By: | Tags: ,

H ορθοδοντική θεραπεία των παιδιών όταν γίνεται νωρίς, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, έχει πολλαπλά οφέλη. Η έγκαιρη διόρθωση ορθοδοντικών διαταραχών που αφορούν τη σύγκλειση και τη λειτουργία, δημιουργεί ευνοικότερες συνθήκες για την μετέπειτα εξέλιξη του στοματογναθικού συστήματος. Παράλληλα γίνεται καλύτερη διαχείρηση του χώρου στις γνάθους για την υποδοχή αργότερα όλων των μονίμων δοντιών. Σύμφωνα με την American Association of Orthodontists (www.braces.org), όλα τα παιδιά θα πρέπει να επισκεφθούν τον ειδικό…

READ MORE

9

Σεπ, 2019

Ο πρώτος ορθοδοντικός έλεγχος του παιδιού σας μέχρι την ηλικία των 7.

By: | Tags:

Διαλέγοντας τη κατάλληλη στιγμή για θεραπεία-  Συμβουλευτείτε έναν Ορθοδοντικό Ενώ η ορθοδοντική θεραπεία συνήθως ξεκινάει μεταξύ των ηλικιών 9-14, κάποια παιδιά ωφελούνται από νωρίτερη ορθοδοντική παρέμβαση. Τα ορθοδοντικά προβλήματα των παιδιών μπορούν να προληφθούν με μια έγκαιρη διάγνωση από…

READ MORE

ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ 

By: | Tags:

O μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Μήτογλου μοιράζεται τη δίκη του εμπειρία στο ιατρείο μας: «Λόγω της ηλικίας αλλά και της δουλειάς μου, δεν θα ήταν δυνατόν να επιλέξω κάτι άλλο εκτός από την αόρατη ορθοδοντική. Η πιθανότητα τραυματισμού στα σπορ όταν φοράς τα κλασσικά σιδεράκια είναι μεγάλη. Η ορθοδοντικός μου Τζίνα Θεοδωρίδη μου υπέδειξε την πιο κατάλληλη θεραπεία, βασισμένη στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής μου. Ολοκληρώθηκε γρήγορα και ανώδυνα.…

READ MORE

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

call

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Your Smile για το νέο μου χαμόγελο! #myMostBeautifulSmile

  Μεταξία Π.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, στην περίπτωση μας όμως ένα χαμόγελο είναι χίλιες λέξεις! Ευχαριστω πολυ για όλα όσα κέρδισα, συναισθήματα και αυτοπεποίθηςη χάρη σε ένα χαμόγελο που μου χάρισε το Your Smile Orthodontics!

  ΔΑΝΑΗ Σ.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Από μικρός είχα σοβαρό πρόβλημα με τα δόντια μου και απέφευγα να χαμογελάω. Μετά από έρευνα και έχοντας επισκεφθεί δύο ορθοδοντικούς αποφάσισα να εμπιστευτώ το Your Smile. Η ιατρός και η ομάδα της με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή. Μου εξήγησαν το ορθοδοντικό πρόβλημα και τα βήματα για να επιλυθεί. Ένιωσα απόλυτα ασφαλής και ότι ήμουν σε καλά χέρια καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Τώρα που τελείωσα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έκανα την καλύτερη επιλογή και αυτό φαίνεται και στο χαμόγελό μου!

  Τάσος Ρ.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Σύντομα θα φύγω για σπουδές και αυτό το υπέροχο χαμόγελο που μου χαρίσατε θα μου δώσει δύναμη στο νέο μου ξεκίνημα!

  Σύλβια Μ.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Η ιατρός κέρδισε την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη στιγμή! Η εμπειρία της και το εύρος των γνώσεών της στην ορθοδοντική καθώς και η χρήση των πιο καινοτόμων θεραπειών αποτέλεσαν την εγγύηση που ζητούσα για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας μου. Την εμπιστεύτηκα και το αποτέλεσμα με διακαίωσε!

  Έλενα Λ.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική ιατρό μου που μου χάρισε το πιο όμορφο χαμόγελό μου!

  Δέσποινα Κ.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Μέσα απο την ορθοδοντική μου θεραπεία στο Your Smile Orthodontics, κατάλαβα πόσο σημαντικό ειναι ενα αρμονικό χαμόγελο και πόσο θετικά μπορει να επηρεάσει τους γύρω μας. Η ιατρός και η ομάδα του Your Smile, το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του ιατρείου θα σας κερδίσουν από την πρώτη επίσκεψη και θα σας εμπνεύσουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Όταν η κόρη μου έφτασε 7 ετών ξεκινήσαμε την ορθοδοντική της θεραπεία χωρίς δεύτερη σκέψη, στο Your Smile.

  Λίλα Ν.,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω κάποιες λεπτομέρειες στο χαμόγελό μου, αλλά δεν ήθελα να βάλω τα συμβατικά σιδεράκια που φαίνονται πολύ και θα με δυσκόλευαν στη δουλειά μου. Η Τζίνα με τα Invisalign μου έδωσε την καλύτερη λύση με το πιο ωραίο αποτέλεσμα και την μικρότερη ταλαιπωρία. Οι γνώσεις της και ο επαγγελματισμός της είναι υψηλού επιπέδου και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μου. Την ευχαριστώ πολύ!

  Νάντια Μπουλέ,

 • ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

  Πρέπει να ήμουν από τους πρώτους, αν όχι η πρώτη, που εμπιστεύτηκα τη γιατρό όταν επέστρεψε από την Αμερική. Ήμαστε μικρές ακόμη όταν μου έλεγε: «Εγώ αυτό το δόντι που πετάγεται θα το φτιάξω κάποτε». Χάρη στις καινοτόμες μεθόδους της, στον άψογο επαγγελματισμό της και στην επιμονή της στη λεπτομέρεια, απέκτησα αυτό το χαμόγελο για το οποίο καμαρώνω. Και ήρθε η ώρα να της εμπιστευτώ τυφλά και την κόρη μου. Και μέσα σε έξι μήνες είδα ένα μικρό θαύμα να συντελείται στα δοντάκια της! Ευχαριστώ για όλα!

  Αγγέλα Σ.,