Η ορθοδοντικος

Βιογραφικό ιατρού

Η ορθοδοντικός Τζίνα Θεοδωρίδη απέκτησε τον τίτλο της Ορθοδοντικής ειδικότητας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (New York University). Αποφοίτησε με την υψηλότερη βαθμολογία και της απονεμήθηκε η τιμητική διάκριση L. Jerrold Award for Clinical Excellence.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, δίδαξε στο τμήμα Ορθοδοντικής και Παιδοδοντίας του New York University και έλαβε τον τίτλο του Teaching Fellow in Postgraduate Orthodontics

Πρωτοπόρος στη μέθοδο της αόρατης ορθοδοντικής (θεραπεία του πρώτου περιστατικού Invisalign στην Ελλάδα),  έχει πιστοποιηθεί στη τεχνική Invisalign  από το 2000 και έκτοτε την εφαρμόζει αδιάλειπτα (Platinum Elite provider)

Μοιράζεται τακτικά την επιστημονική της εμπειρία ως διακεκριμένη ομιλήτρια σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι ιδρυτικό μέλος και επικεφαλής της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης Ορθοδοντικών Ναρθήκων, ιδρυτικό μέλος και μέλος της Ελληνικήε εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων (Greek Orthodontic Aligner Society) και Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων (European Aligners Society).

Η ιατρός είναι ενεργό μέλος των παρακάτω οργανισμών:

Η ορθοδοντικός είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Είναι μέλος εθελοντικών οργανώσεων και δράσεων και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τα σπορ. Τη διακρίνει η φιλοσοφία για ένα υγιεινό τρόπο ζωής και ένα καθαρό περιβάλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο