Το ιατρειο

Η φιλοσοφία μας είναι

 • Η εμπεριστατωμένη διάγνωση και ενημέρωση των ασθενών πριν και κατά την διάρκεια της θεραπείας
 •  Η χρήση μηχανημάτων και μηχανισμών τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίας ποιότητας
 •  Η τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών στην αποστείρωση και αντισηψία των υλικών
 • Η ακρίβεια στον προβλεπόμενο χρόνο θεραπείας
 • Η ελαχιστοποίηση της αναμονής στα προγραμματισμένα ραντεβού
 • Το ευχάριστο περιβάλλον των χώρων του ιατρείου
 • Η φιλική και εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε ασθενή

Τεχνολογία Αιχμής

Το ενδοστοματικό scanner υψηλής ακρίβειας iTero Element αποτελεί την επιτομή  της τεχνολογίας στα ορθοδοντικά αποτυπώματα. Χωρίς την ταλαιπωρία των κλασσικών αποτυπωμάτων, η χρήση του iTero εξασφαλίζει στον ασθενή ακόμα μια δυνατότητα! Μπορεί να δει το τελικό αποτέλεσμα της ορθοδοντικής του θεραπείας από το πρώτα κιόλας ραντεβού στο ιατρείο μας!

Επιπλέον, χάρη στην συμβατότητά του με τα ειδικό ορθοδοντικό λογισμικό της Invisalign σας εξασφαλίζει:

 • Μικρότερο χρόνο αναμονής μέχρι την έναρξη της θεραπείας
 • 7 Χ καλύτερη εφαρμογή των Aligners στα δόντια σας
 • Λιγότερη ταλαιπωρία στην αρχή της θεραπείας σας
 • Ισχυρό κίνητρο κατά την θεραπεία καθώς θα έχετε ήδη δει την εικόνα των δοντιών σας μετά την ορθοδοντική θεραπεία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ορθοδοντικό ιατρείο λειτουργεί από το 2001 και βρίσκεται στην Κηφισιά σε μικρή απόσταση από τον σταθμό του ηλεκτρικού (σταθμός Κηφισιάς) και το τέρμα των αστικών λεωφορείων (Στάση Πλατείας Πλατάνου). Η κοντινή απόσταση από κεντρικούς δρόμους θα σας εξασφαλίσει την εύκολη πρόσβαση ακόμα και αν έρχεστε από την επαρχία.

Πριν από την επίσκεψή σας μην διστάσετε να μας ζητήσετε οδηγίες για την εύκολή πρόσβασή σας.

Για οδηγίες μετάβασης στο ιατρείο παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στόχος μας είναι να βρούμε μαζί το πλάνο αποπληρωμής που σας ταιριάζει. Το ιατρείο μας δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Επίσης είναι εφικτή η αποπληρωμή των θεραπειών μέσω τραπεζικών μεταφορών και καταθέσεων.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Φάση I Ορθοδοντικής Θεραπείας

Μέχρι την ηλικία των 7 τα περισσότερα παιδία έχουν μια μίξη νεογιλών και μόνιμων δοντιών. Ο ορθοδοντικός μπορεί να εντοπίσει πιθανά προβλήματα σύγκλισης και να επέμβει εγκαίρως προκειμένου να προλάβει κάποια προβλήματα που δημιουργούνται ή να διευκολύνει την επίλυσή τους σε μια μελλοντική θεραπεία.
Συνήθως στην Φάση Ι χρησιμοποιούνται κινητοί μηχανισμοί για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη των κόκκαλων και να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για την ανατολή των μόνιμων δοντιών.

-Learn more

Invisalign

Είναι ο αόρατος τρόπος ορθοδοντικής μετακίνησης των δοντιών που κινείται μακριά από τους περιορισμούς της θεραπείας με μεταλλικά σιδεράκια. Αντί για σύρματα η Invisalign® χρησιμοποιεί διαφανείς νάρθηκες οι οποίοι αφαιρούνται από το στόμα και είναι φτιαγμένοι ακριβώς για τα δόντια σας. Αλλάζονται κάθε δύο εβδομάδες με ένα νέο σετ νάρθηκες (aligners) επιτυγχάνοντας την επιθυμητή μετακίνηση.

-Learn more

Σιδεράκια Τιτανίου

Είναι κατασκευασμένα στην Αμερική από υψηλότατης ποιότητας ιατρικό υλικό. Είναι 30% μικρότερα από τα συνηθισμένα σιδεράκια και πιο άνετα. Η πολιτική του Ιατρείου μας είναι να μην ανακυκλώνουμε τις ορθοδοντικές συσκευές.

-Learn more
Μετάβαση στο περιεχόμενο